Mijn gift

Ik schenk maandelijks

of

Ik betaal een keer

Over KickCancer

Wij hebben een missie. Een fantastisch mooie missie.Wij willen alle kinderen met kanker genezen.

Nieuwe behandelingen vinden, bestaande behandelingen verbeteren en kinderkanker voor eens en voor altijd zo ver weg shotten dat ze nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt!

Om die reden financieren wij wetenschappelijk onderzoek en willen wij bruggen bouwen met de motivatie, de kennis en de inspiratie van alle betrokken personen: van onderzoeker tot dokter, van ouder tot politicus, zonder daarbij de farmaceutische labo’s te vergeten.

Enkel een gezamenlijke inspanning zal ervoor zorgen dat kinderkanker de wereld uit wordt geholpen endat kinderen beter genezen.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek gebruik te kunnen maken)

Steun ons in alle vertrouwen

We hebben je persoonlijke gegevens nodig om je later een fiscaal attest te kunnen bezorgen.

Door een gift te doen aan KickCancer weet en accepteer je dat KickCancer je persoonsgegevens verwerkt. De bescherming van deze gegevens en van je rechten op dit gebied zijn van essentieel belang voor KickCancer. De Stichting voldoet aan de GDPR (General Data Protection Regulation).

Wij geven je gegevens nooit door aan derden. In overeenstemming met de wet heb je recht op inzage, wijziging, rechtzetting en verwijdering van deze gegevens.

Om dit recht uit te oefenen, richt je aan:
KickCancer FUP
Rue de l'Aurore 24,
1000 Brussels – Belgium

info@kickcancer.org

Mijn betaling

100% beveiligd betaalplatform

Ik doneer per kaart

Vervaldatum

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

Ik doneer per overschrijving

Denk aan KickCancer bij je grote levensgebeurtenissen

Heb je iets te vieren (verjaardag, huwelijk, geboorte, afscheidsfeestje) of organiseer je een sportief evenement en wil je KickCancer laten delen in je geluk of je inspanningen?

Maak een inzamelpagina aan en verdeel deze met iedereen die voor jou iets wil betekenen! Geef toe… wie wil er nu een nutteloos cadeau ontvangen terwijl een donatie ten voordele van KickCancer zoveel meer betekenis heeft! In slechts enkele kliks kan je beginnen geld inzamelen om het onderzoek naar kinderkanker vooruit te helpen.

Ga op onze website naar het tabblad "Inzamelen" om je gelegenheidspagina aan te maken.
Hulp nodig? Ons team staat ter beschikking via info@kickcancer.org